Het 7e Lustrum der N.S.H.C. Apeliotes

Welkom op de pagina van het 7e lustrum der N.S.H.C. Apeliotes!

Bijna 35 jaar geleden nam een zevental studenten het initiatief om onze vereniging N.S.H.C. Apeliotes op te richten. De precieze datum was 8 oktober 1987. Voor het komend lustrum nemen toevallig wederom een zevental studenten het hef in handen om een fantastisch lustrum neer te zetten. Dit gezelschap Apelioten is achter de schermen stiekem alweer een paar maanden bezig alles op touw te zetten. Een commissie die in oktober van het vorige jaar werd opgericht, waarin ieder lid zijn of haar eigen taken heeft maar waar we vooral gezamenlijk meedenken en alles tot een goed einde brengen om u een onvergetelijk lustrum te geven van 7 tot en met 16 oktober 2022!

Op deze pagina vindt u een overzicht van activiteiten die tijdens het 7e lustrum worden georganiseerd. Te zijner tijd kunt u zich op deze pagina ook inschrijven hiervoor.

Het programma van het 7e lustrum der N.S.H.C. Apeliotes:

Vrijdag 7 oktober: OPENINGSDINER

~ Goddelijk genieten ~

We beginnen het 7e lustrum der N.S.H.C Apeliotes met een heerlijk diner. Samen proosten we op 35 jaar hockey en gezelligheid in onze club! Daar wil je bij zijn, toch?

Zaterdag 8 oktober: ALLSTAR TOERNOOI

~ Romeinen vs Bataven ~

Tijdens dit hockeytoernooi kan je het opnemen tegen zowel Apelioten als oud-Apelioten. Het kan dus zomaar zijn dat je één van de oprichters van onze mooie vereniging tegen het lijf loopt! Het thema van het toernooi is: de Romeinen versus de Bataven. Doe mee in een leuke teamoutfit en versla ieder team. Ten aanval!

Zondag 9 oktober: BIERPROEVERIJ

~ De Wentersche wind waait in Nijmegen ~

Toch heerlijk om na je wedstrijd een lekker, koud speciaal biertje te drinken? Op deze zondag heb je keuze uit meerdere bieren! Word jij ook gek van altijd maar weer dezelfde biertjes? Dit lustrum komen er speciale bieren exclusief voor het 7e lustrum. Hoe gaaf!

Maandag 10 oktober: GRAFFITI CURSUS

Dé kans om je creatieve kant te showen aan je mede-Apelioten: een graffiti cursus! Samen gaan we iets heel bijzonders maken. Wij hebben er zin in!

+ CONSTITUTIEBORREL

Dé borrel om de aanstelling van het 36e bestuur te vieren! Kom samen met je team- of bestuursgenoten het nieuwe bestuur feliciteren. Je kan bovendien de hele avond op kosten van Apeliotes drinken! Vergeet niet om een klein cadeautje mee te nemen voor het bestuur. Zij zijn immers wel degenen die zich een heel jaar lang voor ons allemaal inzetten!

Dinsdag 11 oktober: OPEN FEEST

~ Knaldrang, van alleen daglicht kan je niet leven ~

Trommel je vrienden op want dinsdag is het open feest in de Villa! Samen vieren we tot in de kleine uurtjes 35 jaar gezelligheid. Met wie ga jij deze avond knallen?

Woensdag 12 oktober: GLOW HOCKEY

~ Schitteren onder de sterren ~

Hockeyen doen we allemaal graag, maar deze avond is wel erg bijzonder: glow in the dark hockey! Onder de sterren kan jij jouw schitterende hockeyspel laten zien!

Donderdag 13 oktober: JUMPSQUARE

Kom jij ook jumpen? Vandaag verbranden we al die calorieën en stuiteren we erop los. Aan de Industrieweg in Nijmegen-west ligt een groot indoor trampolinepark waar de mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd om eindeloos los te gaan op verschillende trampolines. Nog niet overgehaald? Bekijk de site eens: jumpsquare

Vrijdag 14 oktober: **

Zaterdag 15 oktober: **

Zondag 16 oktober: **

(niet alle activiteiten zijn al bekendgemaakt. Deze activiteiten staan hier als een sterretje (**)).