Clubcollectie informatie

Onze leden hockeyen in prachtige tenues van The Indian Maharadja. 

De shirts van Apeliotes zijn geel met een donkerblauwe band aan beide zijde. Daaronder wordt een donkerblauwe short of rok gedragen. De kousen zijn donkerblauw met daarop het Apeliotes logo.
Ook hebben we sinds het seizoen 2018-2019 een clubtrainingspak van Indian Maharadja en speciale gele Apeliotes uitsokken (deze zijn niet verplicht).

Deze clubcollectie is verkrijgbaar bij Intersport Twinsport voor een speciaal Apeliotes tarief (25% korting op de adviesprijs):

Prijs leden (25% korting op adviesprijs):

  • Wedstrijdshirt                  € 29,99 ipv € 39,99
  • Wedstrijdshort/rok           € 26,25 ipv € 34,99
  • Logokousen (uit/thuis)    € 9,75 ipv € 12,00
  • Trainingsjas                     € 41,24 ipv € 54,99
  • Trainingsbroek                € 37,49 ipv € 49,99

LET OP: Wanneer je met minimaal 12 mensen uit je team een onderdeel uit bovenstaande clubcollectie aanschaft, ontvang je 30% korting op de adviesverkoopprijs in plaats van 25%. Nieuwe leden uit hetzelfde team die op een later moment individueel dit product willen aanschaffen krijgen niet de 30% korting maar de 25% korting.

 

Verder biedt Apeliotes haar leden merchandise voor buiten de velden, zodat je nooit meer zonder hoeft! Deze merchandiselijn is te bestellen via het bestelformulier rechts op deze pagina.Softshelljas €54,95 (excl. intitialen)

Met de softshelljas voorzien van Apeliotes logo kun jij Apeliotes vertegenwoordigen naast het veld en daarbuiten. Paraderen door de UB: soggen was nog nooit zo stijlvol! Voor 2,50 extra kun je initialen op je jas laten bedrukken. Ook kan je de jassen aanschaffen met je team, nummers en team bedrukken is namelijk ook mogelijk!Sporttrui €15,- (excl. bedrukking)

Ook kan jij jezelf warmhouden met de nieuwe Apeliotes sporttrui! Voor deze trui is een ander ontwerp gebruikt dan het originele Apeliotes logo, maar dat maakt hem niks minder! En voor €2,50 extra kan jij deze trui laten bedrukken met je initialen, (bij)naam of team.
Sportshirt €15,- (excl. bedrukking)
Sinds vorig seizoen is de merchandiselijn uitgebreid met een echt Apeliotes sportshirt. Naast het Apeliotes logo op de rug is er wederom mogelijkheid om dit shirt extra te laten bedrukken voor €2,50. Dus ga snel naar het bestelformulier en bestel dit sportshirt om te flaneren in de fitness of op het hockeyveld!