Het 7e Lustrum der N.S.H.C. Apeliotes

Welkom op de pagina van het 7e lustrum der N.S.H.C. Apeliotes!

Bijna 35 jaar geleden nam een zevental studenten het initiatief om onze vereniging N.S.H.C. Apeliotes op te richten. De precieze datum was 8 oktober 1987. Voor het afgelopen lustrum hebben toevallig wederom een zevental studenten het hef in handen genomen om een fantastisch lustrum neer te zetten. Een commissie die in oktober van het vorige jaar werd opgericht, waarin ieder lid zijn of haar eigen taken heeft maar waar we vooral gezamenlijk mee hebben gedacht en alles tot een goed einde hebben gebracht om u een onvergetelijk lustrum gegeven te hebben afgelopen oktober!

Als commissie kijken wij terug op een fantastische lustrumweek. We hebben 10 dagen weten te vullen met allerlei activiteiten, borrels en feesten: voor ieder wat wils! En zonder de aanwezigheid, hulp, toewijding en gezelligheid van alle (oud)-Apelioten die aanwezig waren tijdens het lustrum, hadden wij dit niet zo neer kunnen zetten. Bedankt daarvoor!

Wij hadden dit Noviomagistrale lustrum voor geen goud willen missen en we zijn weer een hele ervaring rijker! Hopelijk zien wij velen van jullie iedere vijf jaar weer terug bij de volgende lustra van onze mooie vereniging!

Liefs, de lustrumcommissie 

Voorzitter: Bas van Eeden; Secretaris: Anna van der Berge; Penningmeester: Esmée van der Veld; Commissaris Activiteiten: Dian Laffra; Commissaris Activiteiten: Iris Bloem; Commissaris Promotie: Hans van Loon; Commissaris Sponsoring: Lianne Wedzinga


 

p.s. Indien je nog geen of niet genoeg leuke foto's van het afgelopen lustrum hebt ontvangen, mail dan direct naar [email protected] of [email protected]!