Het 7e Lustrum der N.S.H.C. Apeliotes

Welkom op de pagina van het 7e lustrum der N.S.H.C. Apeliotes!

Bijna 35 jaar geleden nam een zevental studenten het initiatief om onze vereniging N.S.H.C. Apeliotes op te richten. De precieze datum was 8 oktober 1987. Voor het komend lustrum nemen toevallig wederom een zevental studenten het hef in handen om een fantastisch lustrum neer te zetten. Dit gezelschap Apelioten is achter de schermen stiekem alweer een paar maanden bezig alles op touw te zetten. Een commissie die in oktober van het vorige jaar werd opgericht, waarin ieder lid zijn of haar eigen taken heeft maar waar we vooral gezamenlijk meedenken en alles tot een goed einde brengen om u een onvergetelijk lustrum te geven van 7 tot en met 16 oktober 2022!

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle activiteiten die tijdens het 7e lustrum worden georganiseerd. Hierbij hopen wij ook alle nodige informatie te hebben bijgevoegd. Bij eventuele vragen, kunt u altijd mailen naar [email protected] 

Inmiddels zijn de inschrijvingen voor het lustrum geopend!! Wil je niks missen, bemachtig dan een weekticket! Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie allemaal te zien! 

Klik hier om je in te schrijven voor de activiteiten op ticketkantoor.

Let op: lees de belangrijke info onderaan op de ticketpagina! Hier staan ook een aantal google forms die ingevuld moeten worden!

De tickets voor het diner ontbreken. Deze volgen later via een losse ticketlink. Meld je aan op de aanmeldlijst om deze ticketlink te ontvangen. De deadline is 26 september. 

Eerder kon je je inschrijven voor een interesselijst van het bootfeest. Dit was enkel een interesselijst, om zeker te zijn van een plekje op de boot dien je een kaartje te kopen via het ticketkantoor.

Het programma van het 7e lustrum der N.S.H.C. Apeliotes: 

Vrijdag 7 oktober: OPENINGSDINER

~ Goddelijk genieten ~

We beginnen het 7e lustrum der N.S.H.C Apeliotes met een heerlijk diner. Samen proosten we op 35 jaar hockey en gezelligheid in onze club! Daar wil je bij zijn, toch?

Locatie: Meesterproef (Waalbandijk
14, 6541 AJ Nijmegen)

Tijd: Inloop: 19:30 u, start diner: 20:00

Kosten: 50 euro (incl. 3 uur drinken)

Zaterdag 8 oktober: ALLSTAR TOERNOOI

~ Romeinen vs Bataven ~

Tijdens dit 7 vs 7 hockeytoernooi kan je het opnemen tegen zowel Apelioten als oud-Apelioten. Het kan dus zomaar zijn dat je één van de oprichters van onze mooie vereniging tegen het lijf loopt! Het thema van het toernooi is: de Romeinen versus de Bataven. Doe mee in een leuke teamoutfit en versla ieder team. Ten aanval!

Locatie: RSC veld 2

Tijd: 12:00 aanwezig;

+ /- 17:00 avondeten;

aansluitend borrel in de Villa van
Schaeck.

Kosten: 12.50 euro

Zondag 9 oktober: BIERPROEVERIJ

~ De Wentersche wind waait in Nijmegen ~

Toch heerlijk om na je wedstrijd een lekker, koud speciaal biertje te drinken? Op deze zondag heb je keuze uit meerdere bieren! Word jij ook gek van altijd maar weer dezelfde biertjes? Dit lustrum komen er speciale bieren exclusief voor het 7e lustrum. Hoe gaaf!

Locatie: Villa van Schaeck

Tijd: 20:00 - 22:00,

aansluitend een borrel.

Deze activiteit is momenteel uitsluitend voor de mensen met een weekticket. Dit kan later nog veranderen.

Maandag 10 oktober: GRAFFITI CURSUS

~ Spray your kater away ~

Dé kans om je creatieve kant te showen aan je mede-Apelioten: een graffiti cursus! Samen gaan we iets heel bijzonders maken. Wij hebben er zin in!

+ CONSTITUTIEBORREL

Dé borrel om de aanstelling van het 36e bestuur te vieren! Kom samen met je team- of bestuursgenoten het nieuwe bestuur feliciteren. Je kan bovendien de hele avond op kosten van Apeliotes drinken! Vergeet niet om een klein cadeautje mee te nemen voor het bestuur. Zij zijn immers wel degenen die zich een heel jaar lang voor ons allemaal inzetten!

Locatie: Waalhalla (Winselingseweg
12, 6541 AK Nijmegen)

Tijd: 15:00 - 17:00

Kosten: 15 euro


Locatie: Villa van Schaeck

Tijd: 's avonds

Kosten: -

Dinsdag 11 oktober: OPEN FEEST

~ Knaldrang, van alleen daglicht kan je niet leven ~

Trommel je vrienden op want dinsdag is het open feest in de Villa! Samen vieren we tot in de kleine uurtjes 35 jaar gezelligheid. Met wie ga jij deze avond knallen?

Locatie: Villa van Schaeck

Tijd: deuren openen om 21:00u

Kosten voor niet-(oud)leden: 3 euro


Woensdag 12 oktober: GLOW HOCKEY

~ Schitteren onder de sterren ~

Hockeyen doen we allemaal graag, maar deze avond is wel erg bijzonder: glow in the dark hockey! Onder de sterren kan jij jouw schitterende hockeyspel laten zien!

Locatie: RSC veld 4

Tijd: ronde 1: 19:00 - 20:30

        ronde 2: 20:30 - 22:00

Kosten: 10 euro

Donderdag 13 oktober: JUMPSQUARE

~ been there, jump that! ~

Kom jij ook jumpen? Vandaag verbranden we al die calorieën en stuiteren we erop los. Aan de Industrieweg in Nijmegen-west ligt een groot indoor trampolinepark waar de mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd om eindeloos los te gaan op verschillende trampolines. Nog niet overgehaald? Bekijk de site eens: Jumpsquare

+ PUBQUIZ IN TKB

Weet jij meer leuke feitjes dan jouw vrienden? Bewijs het in deze pubquiz in café TweeKeerBellen!

Locatie: Jumpsquare Nijmegen
(Industrieweg 101, 6541 TV
Nijmegen)

Tijd: 15:00 - 17:00

Kosten: 10 euroLocatie: Café TKB

Tijd: 20:00 aanwezig

Kosten: -

Vrijdag 14 oktober: BOOTFEEST

~ al 35 jaar tegen de stroming in ~

Voor iedereen die doordeweeks niet deel kan nemen aan de andere magistrale activiteiten: op vrijdag gaan we helemaal los op de waal! Over dit fenomenale bootfeest gaan we nog jaren napraten, dit wil je niet missen!

Locatie: n.n.b.

Tijd: 19:00 - 23:00

Kosten: 22.50 euro


Zaterdag 15 oktober: VVV-CANTUS

~ NoviomagistralE Cantus ~

In het Goffertstadion waar de toppers van NEC voetbal spelen, gaan wij zingen, springen, drinken en vooral enorm genieten! Een cantusband zorgt voor lekkere meezingers! Welke (oud)vrienden neem jij mee?

Locatie: Goffertstadion (Stadionplein
1, 6532 AJ Nijmegen)

Tijd: inloop 14:00 - 14:45

cantus: 15:00 - 18:00

Kosten: 25 euro (incl. bier)

Zondag 16 oktober: HOCKEYZONDAG

Wat is mooier dan de lustrumweek af te sluiten met een klassieke zondagavondborrel? Praat met je vrienden na over deze legendarische week en geniet nog van een lekker biertje.

Locatie: Villa van Schaeck

Tijd: 20:00

Kosten: -


Via bovenstaande knop "Inschrijven activiteiten", komt u bij de betaalpagina van ticketkantoor. Hier kunt u de activiteiten naar wens aanklikken, waarna de betaling direct plaatsvindt. Het is natuurlijk mogelijk dat u onverhoopt toch niet kan komen. Dit dient dan z.s.m. te worden gemaild naar [email protected] Bedankt daarvoor alvast! 

Echter gaan we er natuurlijk vanuit dat we met veel (oud)-Apelioten deze lustrumweek uitgebreid gaan vieren!