Commissies

Toernooicommissie

De toernooicommissie zet zich in om van georganiseerde toernooien een groot succes te maken. Dit doen ze door de toernooien voor te ontwerpen, te promoten en er uiteraard op de dag(en) zelf een geweldig feest van te maken! Zo organiseren zij elk jaar het fantastische zaalhockey toernooi aan het eind van de winterstop.

 

Commissiehoofd: Alyce Houben
Contact: t[email protected]

 

Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie organiseert allerlei leuke activiteiten zoals een biercantus, pubquiz of het befaamde Zomerstopfeest. Vind jij het leuk om feesten te organiseren en denk je een goede bijdrage te kunnen leveren aan dit mooie, jaarlijkse evenement? Geef je dan op voor de activiteitencommissie!

 

Commissiehoofd: Femke Bakker
Contact: accie.apeliotes@gmail.com

 

Sponsorcommissie

Om in gave evenementen of activiteiten te kunnen investeren, is er geld nodig. Dit geld kan o.a. worden verkregen door middel van sponsoring. De sponsorcommissie ondersteunt de Commissaris Extern in het zoeken en werven van sponsoren. Zij hebben daardoor contact met verschillende bedrijven in en om Nijmegen. Het is daarmee meteen een mogelijkheid om te kunnen netwerken! Ben jij iemand die het leuk vindt om met bedrijven in contact te komen en een bijdrage wil leveren aan de clubkas? Geef je dan op voor de sponsorcommissie!

 

Commissiehoofd: Heleen Kooij
Contact: [email protected]

 

Stickstofcommissie

Het doel van deze gezellig commissie is een spetterend eindtoernooi van 3 dagen neerzetten. Er wordt gezocht naar leuke activiteiten, goede artiesten en andere elementen die van het weekend een succes zullen maken!

 

Commissiehoofd: Nog niet gevormd dit jaar
Contact: [email protected]

 

Social Media Commissie

De Social Media Commissie zal vooral helpen bij het consistent en interessant houden van onze Socials zoals Instagram, Facebook en de website. Hierbij kan je denken aan het schrijven van stukjes tekst voor bij promotiemateriaal van commissies, inplannen, plaatsen en het onderhouden van de platformen. Verder zorgt de SocialCie ervoor dat de naamsbekendheid van de vereniging gewaarborgd wordt door het veelvuldig promoten van open evenementen. Wil jij anderen ook enthousiast maken over alle evenementen die Apeliotes te bieden heeft? Kom dan bij de SocialCie!

 

Commissiehoofd: Mijke Gruson
Contact: [email protected]Merchandise Commissie

De MerchCie houdt zich bezig met het bedenken van nieuwe merchandise en het uitbrengen en promoten hiervan. Bestaande merchandise weer beschikbaar stellen voor verkoop en het bijhouden van de voorraad en bestellingen. Ben jij creatief en lijkt dit je leuk? Geef je dan op voor deze commissie!

 

Commissiehoofd: Florence Hendrikse
Contact: [email protected]

 

Introductiecommissie

De introductiecommissie helpt het bestuur met het organiseren van activiteiten van Apeliotes tijdens de studentenintroductie van de RU en de HAN. Hierbij wordt gedacht aan de sportdagen en introductiemarkten. Op deze dagen helpt de introductiecommissie met het opbouwen en begeleiden van de activiteiten. ’s Avonds kunnen de kroegen worden bezocht om de introductie ook dan mee te maken. Tijdens deze periode is dit dus een erg gezellige en actieve commissie.

 

Commissiehoofden: Lianne Wedzinga, Mijs van Berkel, Anna van den Berge & Alyce Hoeben
Contact: [email protected]

 

Sociëteitscommissie

Deze groep Apelioten zet zich in bij alles wat betreft sociëteitsbeheer. Zo openen en sluiten zij bij borrels en activiteiten: ze werken nauw samen met de tappersgilde en kookcie. Ze begeleiden de Tappersgilde bij het schenken van de lekkerste biertjes, een heerlijk koud wijntje of een frisje. Kom jij helpen bij Happie Tappie met Appie? En zorg je er samen met deze enthousiaste groep in voor de leukste borrels? Sluit je aan bij de SocCie!

 

Commissiehoofd: Anna van den Berge & Lotte van Duren
Contact: [email protected]

 

Redactiecommissie

De redactiecommissie brengt eenmaal per kwartaal de Apelioterie uit, het verenigingsblad van Apeliotes. Hiervoor interviewen zij trainers, spelers, aanvoerders, commissies of het bestuur. Daarnaast brengen zij verslag uit van activiteiten, toernooien en andere evenementen. Het leukst om te lezen zijn misschien nog wel de wist-je-datjes over je mede Apelioten. Alle redactieleden zijn zeer bekwaam in het schrijven van leuke teksten en zorgen altijd voor een prachtige eindproduct.

Commissiehoofd: Nina Thoolen
Contact: [email protected]

Fotocommissie

De fotocommissie zet de Apelioten strak op beeld tijdens de vele borrels en activiteiten. Door deze commissie blijft het nagenieten een activiteit iets om naar uit te kijken. Ze maken niet alleen de foto’s: de commissie bewerkt en publiceert de foto’s ook!

Commissiehoofd: Juliette Gruter
Contact: [email protected]

Galacommissie

De galacommissie zet ieder jaar in december het mooiste gala van Nijmegen neer. Tijdens dit gala trekken vele Apelioten en externen het beste uit de kast.

Commissiehoofd: Wout Dijkstra
Contact: galacommissie.apeliotes@gmail.com

Illustratiecommissie

In de illustratiecommissie zitten creatieve Apelioten die diverse taken tot zich nemen. Denk aan het ontwerpen van posters voor evenementen, het creëren van Lay-outs en ga zo maar door. Heeft een commissie een mooie visuele aankondiging nodig voor een evenement? De Illustratie schiet te hulp!

 

Commissiehoofd: Maud van der Meijde
Contact: [email protected]


Eerstejaarscommissie

De Eerstejaarscommissie organiseert speciaal voor nieuwe leden leuke activiteiten om zo nieuwe Apelioten de kans te geven om de gezelligheid van Apeliotes te ontdekken. De commissie zet onder andere een nieuwe leden dag neer, waar veel eerstejaars op af komen. Dit is dan ook altijd een groot succes! Vind jij het leuk om activiteiten te organiseren voor eerstejaars Apelioten én kan je nieuwe leden enthousiast maken voor onze mooie club? Dan is de Eerstejaarscommissie echt iets voor jou!

Commissiehoofd: Wessel van Leeuwen
Contact: [email protected]

 

KookCie
De KookCie bestaat uit een groepje Apelioten die het leuk vinden om te stralen in de keuken. Samen gezellig koken staat centraal: de ene keer uitgebreid, de andere keer iets simpelers. Op deze manier kunnen we heerlijk genieten van Happie Tappie met Appie!

 

Commissiehoofd: Anna van den Berge & Lotte van Duren
Contact: [email protected]

 

WeekendCie
Een van de hoogtepunten elk jaar is het weekend weg met de hele vereniging! Samen genieten van alle activiteiten die het ledenweekend te bieden heeft. Het eerste ledenweekend van Apeliotes is geboren in 2018. Je leert elkaar beter kennen door middel van (drank)spelletjes, activiteiten en een top feest. Het thema van het ledenweekend 2021 was: Het Groote Kinderfeestje! Hoe het ledenweekend van de komende jaren er uit zal zien is nog niet bekend, maar dat het weer geweldig wordt staat vast!

 

Commissiehoofd: Emma van Heeswijk
Contact: [email protected]

 

Tappersgilde

Deze groep staat achter de bar en zorgt er voor dat iedereen tijdens borrels en activiteiten kan genieten van een biertje (of wijntje of frisje!). Dansen achter de bar, de meest perfecte biertjes tappen en heel veel nieuwe Apelioten leren kennen! Klinkt dit als muziek in je oren? Kom bij de Tappersgilde!

 

Commissiehoofd: Anna van den Berge & Lotte van Duren
Contact: [email protected]